Soligt å fint

Jajjemen, är hur fint väder som helst, tio grader i skuggan. Vill ha sommar nu.
Önskar att det vore helg snart. Vill ju hem till Uuuumeå. För det är faktiskt hemma. På torsdag är det aveny som gäller, Black Jack, haha man måste ju lära sig å dansa ngn gång.

Helgen som var så kom Chall ner i fredags. Tog det lugnt å bara va. Sen i lördags var det full rulle, först tjugoelva varv i birsta, som är standard när ngn kommer ner och hälsar på. Sen hem och städa och börja göra oss klar. Sen åkte vi och hämtade Micke och efter det började vi dricka. Riktigt kul. Sen for vi ner på Aveny, sviinlång kö. Var inne mvid halv ett, ett ngn gång .. Var ett ganska udda band som spelade, men de va ett jäkla drag iaf :) Sen när vi skulle hämta ut jackorna konstaterade vi att klockan va fan halv 5, sen när har Aveny öppet så länge ?:O Jajja det var riktigit kul iaf. Grymt sliten i Söndags, åt frukost sen åkte Chall å Micke uppöver. Låg i soffan å slappade järnet tills jag gick å la mig :)

Har pratat med en kompis, som fått en att inse vilka val man är tvungen att göra här i livet. i det fallet så tycker man itne att det borde vara så svårt, men att se saker från olika perspektiv är ngt som vi är alltför dåliga på tror jag. Men men, jaa, helt plötsligt kan världen vara upp å ner. Så är det bara.

Kommentarer
Postat av: Stenis

Va nu??

2009-03-31 @ 15:21:51
URL: http://steniiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0